Velkommen til vores hjemmeside

Kennel Toller´s Delight byder dig hermed velkommen til vores hjemmeside. Besøg også vores anden hjemmeside - www.toller.dk - som primært anvendes som billedgalleri.

Her kan du finde informationer om Nova Scotia Duck Tolling Retrieveren, kaldet "Toller" i daglig tale. Der er også en masse omkring vores hunde og opdræt, og andre nyttige oplysninger og selvfølgelig nogle billeder af vores voksne hunde og hvalpe.

Vi håber du vil finde dig godt til rette her og hvis du er blevet mere interesseret i at høre om racen, eller vores hunde, er du meget velkommen til enten at maile eller ringe til os. Siden er dynamisk og ændrer sig jævnligt, så kom jævnligt tilbage og hold dig orienteret.

Ud over billederne her på siden, har vi billeder liggende 2 steder:

www.pbase.com/tollersdelight/galleries - Billedserver til "korttids-visning" (aktuelle hvalpebilleder, billeder fra udstilling o.lign)

www.toller.dk/galleri - Toller.dk bruger vi som vores permanente galleri. Her viser vi billeder der ikke kun har "nyhedens interesse"

Farvel Dakota. Vi savner dig.

Vores elskede Dakota ( Toller's Delight Running Dakota) er gået fra os efter en kort tids sygdom.
Dakota har altid været vores "Show-Girl" som elskede udstilling mere end alt andet i livet. Mange af jer har nok grint når Gea måtte bære hende ud af ringen.

Familien er vokset voldsomt:

Esteri (Grezagord's Öinen Kaunis Tähti) har fået hvalpe. De er født 19.10.2016. Vi skriver IKKE flere op på ventelisten til dette kuld.
Far er Grezagord's Äksönmän - Veke

Se hvalpenes stamtavle her: http://k9data.com/pedigree.asp?ID=795188

Alle hvalpe er reserverede.


Vi ønsker dig en god fornøjelse med dit besøg her.

Hundelegetøj -

Hjemmelavet hundelegetøj sælges. Se her.

 

Link til Raceportæt af Tolleren

Ultimate Web