Om os

Vores hunde lever som en del af familien, og er sammen med os hele tiden.
Se vores hundeKontakt os

Velkommen til vores hjemmeside

Kennel Toller’s Delight består af Gea Bos og Lars Møller. Gea er født og opvokset i Holland, og fik sin første Toller der i 1990. Hun opdrættede under kennelnavnet Under The Red Sky sammen med Tinus Kamer.

I 1995 slog Gea og Lars pjalterne sammen, og har siden da opdrættet Tollere under vores nuværende kennelnavn – Toller’s Delight.

Vi bor på en landejendom et stykke udenfor Vejle, midt i det bare ingenting med langt til naboerne og højt til loftet.

Vores hunde lever som en del af familien, og er sammen med os hele tiden. De er stuehunde, der ikke har set en decideret løbegård, men som har en stor, indhegnet del af hele grundstykket til at boltre sig på.

Vi er primært udstillingsmennesker, men træner selvfølgelig vores hunde i det mest basale arbejde. Vi har flere af vores afkom der bruges aktivt på jagt, vi har flere der går meget op i Schweiss-træning og er højt præmierede i dette, vi har afkom der går op i træning og prøver i DCH, vi har afkom der klarer sig rigtig godt på udstillinger, og vi har afkom der ”bare” er rigtig gode og trofaste familiehunde.

Så en skøn blanding af det hele.

I vores opdræt lægger vi vægt på det racetypiske i såvel eksteriør som ”interiør” – altså det, der på engelsk hedder ”form – fit – function”.

Der er altid en hjemme, når vi har hvalpe. Lars arbejder eftermiddag/aften og Gea går hjemme. På den måde sikrer vi os den mest optimale opvækst og prægning af hvalpene i de 8 uger de bor her hos os.